Gubben bakom gardinen

 
Så vad är det för gubbe som skriver den här bloggen? Ja du det är ju jag, jag heter Kjell och är pensionär. Jag gick ut gymnasiet 1968 och efter det så har jag jobbat inom konstruktion, bygg och industri. Lite olika beroende på vilket år det var. Gick i pension förra året. 1987 så tröttnade jag på chefen som jag hade och sa ”hur svårt kan det vara” och grundade min egen firma SBS-entrepenad. Svenska bostäders snickeri, då vi fokuserade på bostäder. Ibland sa polarna att det stod för Skit Bakom Spaken men men.

Tyvärr så var vi tvungna att lägga ner firman 2010. Ekonomikollapsen 08 slog oss ganska hårt och även om vi försökte så lyckades vi inte återhämta oss. Visade sig att jag hade hemsidan på autogiro dock, hade jag helt missat men tur var väl det. Att va pensionär är riktigt trevligt men det kan även bli lite långtråkigt. Sonen föreslog att jag skulle skapa en blogg så efter att jag fick honom att förklara vad det var ett halvt dussin gånger så bestämde jag mig för att det är ett precis lika bra tidsfördriv som något annat. Då jag jobbat med byggbranschen hela livet så tänkte jag att jag lika gärna kan försöka dela med mig lite av min erfarenhet. Det är när jag inte är ute och fiskar eller träffar barnen, vänner eller åker på någon spännande resa.

Hoppas ni finner någon nytta eller nöje i detta, helst båda!