Örebro

Vi har genom åren utfört många uppdrag i hela Sverige. En stad som ligger oss varmt om hjärtat är Örebro. Örebro är väldigt vackert och vi har många lyckade projekt bakom oss. Uppdragen har varit många och ofta har vi anlitat underentreprenader i våra uppdrag.

Sveriges 6:e största stad

Det många inte vet är att Örebro är Sveriges 6:e största stad. Historiskt sätt är Örebro känt för sina skofabriker som lades ner runt 1900-talet. Örebro har därför blivit präglad till att bli ihågkommen som en industristad. Kommunen har drygt 150 000 invånare och förväntas att växa för varje år som går. En annan sak som utmärker staden är dess geografiska placering. Ca 16mil från Stockholm, 26 mil från Norges huvudstad Oslo och ca 25 mil från Sveriges andra största stad, Göteborg.

Efter att ha tidigare nämnts som en industristad går nu staden som en handelsstad.

Många fina byggnader

Det finns många gedigna och vackra byggnader i Örebro och en av de mest kända byggnaderna är Örebro Slott.

Våra uppdrag i Örebro

När vi har varit verksamma i byggbranschen gjorde vi b.la en renovering av ett gammalt 1800-tals timmerhus. I projektet fick vi ta ner varje enskild bit av huset och sedan skicka iväg det till restaurering. När allt var klart där fick vi pussla ihop huset igen, bit för bit. Det var ett stort projekt och vi tog hjälp av flera olika underentreprenörer. B.la duktiga Snickare Örebro som hjälpte oss i stort sett under hela projektet.

timber-cottage-123099_1920

Vi tycker verkligen om Örebro och människorna som bor där är inte så gnälliga som alla säger 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 14 =