Pålitlig bygghjälp

Under senare tid är det många som hört av sig efter att jag skrev om min renovering och undrar om jag kan skriva ett inlägg till om det här med bygg och om jag kan tipsa er om något företag inom bygg i Eda. Jodå, de jag vände mig till är bra och jag kan rekommendera dem men det finns förstås många företag som erbjuder bygg- och renoveringshjälp och det är bra om du tänker på följande:

-Kolla att företaget har försäkringar. De flesta företag ska ha det men det är alltid bra att kolla.

-Se till att du får en skriftlig offert på jobbet som ska göras så att det inte uppstår missförstånd efteråt.

-Betala aldrig hela summan innan jobbet är klart, de flesta seriösa företag tar betalt efteråt och aldrig kontant utan mot faktura, svisha inte, det är inte seriöst.

-Om du har ett större jobb som ska göras, se till att få in flera olika offerter från flera företag och jämför priserna.

-Titta på deras hemsidor och se vad de har för referensjobb, det är alltid en bra indikator på kvalitet.

-Lita inte på byggfirmor som ringer och erbjuder sig att göra jobbet åt dig utan att ha fått en beställning från dig först, det finns många av dessa oseriösa företag och de är inte att lita på. Själv är jag mycket nöjd med hjälpen jag fick och om du vill kolla in det företaget som då kan hjälpa alla i Eda med bygg så klicka på länken så kommer du till deras egen sida på nätet och där hittar du bland annat deras kontaktuppgifter och kan även läsa mer om alla deras tjänster. Sedan kan du efter att du fått hjälp skriva till mig och berätta hur det gick men förhoppningsvis blir du lika nöjd och belåten som jag blev, hejdå!