Tips på ett byggföretag

Hej igen och välkomna åter till fredagsinlägget!

Här i Lund är det ganska vanligt att de flesta hus har putsade fasader. Det finns alltså ett stort behov hos många att få hjälp med mur och puts, och det finns inte så många företag med kompetens inom detta område, men det finns i alla fall ett byggföretag som är mycket skickliga på detta och som erbjuder putsning av fasader och mureri helt enkelt, och de har mycket lång erfarenhet inom detta både i Lund men också runtomkring i övriga Skåne och sannolikt finns det fler platser där vissa personer som behöver hjälp med att putsa sin fasad skulle kunna ta hjälp av dem.

Du kan läsa mer om dem på deras hemsida, eller kontakta dem via deras telefonnummer eller e-post för att se vilka tjänster de erbjuder och hur bra priserna på det är.

På sidan kan du läsa mer om allt som har med mur och putsning av fasader att göra. Då jag själv har vänt mig till dem, så kan jag säga till 100 procent att de är mycket bra att ha att göra med, och jag har redan rekommenderat dem till flera av mina vänner. Det är absolut en service som jag rekommenderar till dig också om du behöver någon att putsa din fasad, eller i alla fall få hjälp med mureri.

Det är väldigt vackert med putsade fasader, men det kräver rätt kompetens att göra i ordning dem, och därför rekommenderar jag detta byggföretag till alla som behöver detta, även om du bor någon annanstans i Skåne.

Hoppas att du kommer att fatta galoppen, och därför önskar jag dig en god fortsättning på fredagen och att du kommer att få en riktigt härlig helg, vad du än planerar att göra. Själv ska jag käka pizza ikväll, mums!!!!