Vi har renoverat

Hejsan, det finns många byggfirmor men det gäller att välja en som är bra. Vi vände oss till en byggfirma i Norrköping för att få hjälp med en totalrenovering av vår lägenhet och vi är mycket nöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera dem till er. Du som står i valet inför kvalet att ta hjälp ska tänka på några saker, bland annat:

-Vilket intryck fick ni a när ni ringde och bokade en offert? Hur uppträdde deras säljare?

-Gick det snabbt och smidigt att boka in ett möte?

-Kostnaden, är den rimlig jämfört med andra?

-Har de gjort liknande jobb tidigare och kan visa upp referenser?

-Hur ser deras kontrakt ut, finns det dolda kostnader?

En totalrenovering av lägenhet innebär mycket arbete och det är viktigt att välja rätt byggfirma. Vi rekommenderar alla att göra en grundlig research innan man bestämmer sig för vem man ska anlita. Det är alltid bra om dem som jobbar på firman har lång erfarenhet och har gjort liknande arbeten innan. Då vet man att de kommer göra ett bra jobb. Självklart ska de ha F-skattebevis och allt ska vara iordning med deras försäkringar.

För oss var det viktigt att de hade gott om referenser och vi kände oss trygga med dem från första början. De svarade snabbt på alla våra frågor och vi fick en bra kostnadsförslag. Kontrakten var enkel och smidig att fylla i och detta gjorde det hela mycket enklare för oss. Det tog cirka 4 månader från början till slut och vi är mycket nöjda med det slutliga resultatet. Vi kan varmt rekommendera denna byggfirma i Norrköping till alla som ska renovera sitt hem eller göra några andra förändringar i stort eller smått!

Vad har ni för erfarenhet av byggfirmor? Har ni anlitat någon för en renovation? Kommentera gärna nedan! ????